x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 50 de migranți, ascunși în TIR-uri, prinși la Nădlac

50 de migranți, ascunși în TIR-uri, prinși la Nădlac

de Redacția Jurnalul    |    27 Dec 2023   •   17:30
50 de migranți, ascunși în TIR-uri, prinși la Nădlac

50 de migranți ascunși în TIR-uri, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, au fost prinși de poliţiştii de frontieră arădeni de la Nădlac şi Nădlac ll.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-au prezentat la ieşirea din țară doi cetățeni turci, aflați la volanul unor TIR-uri înmatriculate în Turcia. Șoferii transportau băuturi alcoolice și produse alimentare pentru societăți comerciale din Germania și Polonia.

Ascunşi în semiremorci, printre bunurile transportate, au fost găsiți 43 de cetăţeni din Bangladesh, Siria, Irak, Iran și Yemen, unii dintre aceștia fiind intrați legal, iar alții fiind solicitanți de azil în România.

De asemenea, la Nădlac II, poliţiştii de frontieră au controlat un TIR condus de un cetăţean turc și au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, 7 cetăţeni străini, din Siria și Irak, cu vârste cuprinse între 21 și 53 de ani.

Șoferii sunt cercetați pentru trafic de migranți, iar migranții pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: migranti frontieră