x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte suspectă în localitatea constănţeană Lumina. Copil de 10 ani, găsit mort în casă

Moarte suspectă în localitatea constănţeană Lumina. Copil de 10 ani, găsit mort în casă

08 Dec 2015   •   15:49
Moarte suspectă în localitatea constănţeană Lumina. Copil de 10 ani, găsit mort în casă
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Un băiat de 10 ani a fost găsit mort de către părinţi în baia locuinţei din localitatea constănţeană Lumina, poliţiştii deschizând în acest caz dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat, marţi, pentru AGERPRES, că cercetările sunt în derulare şi este aşteptat rezultatul necropsiei, cu privire la cauza morţii copilului.

Conform IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi în seara de 6 decembrie că într-un imobil din Lumina se află un minor decedat.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, Claudia Tatarici, a declarat că echipajul de pe ambulanţa care s-a deplasat la faţa locului a încercat timp de circa 45 de minute resuscitarea victimei găsită în stop cardio-respirator, ulterior fiind constatat decesul.

Conform părinţilor copilului, acesta a mers să facă baie în cadă. Pentru că trecuse destul de mult timp şi nu mai ieşise de la baie, părinţii au intrat în panică şi au forţat uşa, deoarece au constatat că era încuiată pe dinăuntru. Minorul a fost găsit în cadă, în stare de inconştienţă.

Apa în baia unde s-a petrecut tragedia era încălzită cu un boiler care era racordat la o butelie cu gaz.

Referitor la un posibil deces prin înec, părerile părinţilor sunt contradictorii, unul dintre ei susţinând că ar fi găsit copilul sub apă, iar altul că minorul era cu capul aplecat într-o parte, fără a fi acoperit de aceasta.

Părinţii minorului decedat mai au alţi doi copii.

×