x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nebunie în Piața Victoriei. Taximetriștii protestează în faţa Guvernului. Trafic de coșmar în centru

Nebunie în Piața Victoriei. Taximetriștii protestează în faţa Guvernului. Trafic de coșmar în centru

13 Feb 2019   •   09:58
Nebunie în Piața Victoriei. Taximetriștii protestează în faţa Guvernului. Trafic de coșmar în centru
Sursa foto: Victor Stroe

Protest al transportatorilor, miercuri, în Capitală. Sute de taximetre sunt deja parcate, în faţa Guvernului.

Şoferii sunt nemulţumiţi de lipsa de reacţie a Executivului faţă de cerinţele transportatorilor care îşi desfăşoară activitatea legal.

Organizatorii susţin că, în România, sunt 100 de mii de persoane care funcţionează ilegal şi cer o reglementare mai clară. 

„Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România reia protestele de stradă, împotriva lipsei de reacţie a Guvernului faţă de cerinţele transportatorilor autorizaţi care îşi desfăşoară activitatea legal”, se menţionează într-un comunicat al COTAR.

Preşedintele COTAR, Vasile Ştefănescu, susţine că mitingul transportatorilor nu este unul politic, ci intenţionează să atragă încă o dată atenţia Guvernului României că trebuia să scoată din Legea Taximetriei sintagma 'în mod repetat', introdusă în 2015 de fostul ministru al Transporturilor, Lucian Şova.

Ei ameninţă cu un miting de amploare în perioada 27-28 februarie, dacă nici de această dată nu se va rezolva problema semnalată de transportatorii autorizaţi de persoane, când vor bloca Bucureştiul autocare, microbuze şi taxiuri din întreaga ţară.

×