x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ninge slab în Bistrița-Năsăud și Maramureș. Cum se circulă în restul țării?

Ninge slab în Bistrița-Năsăud și Maramureș. Cum se circulă în restul țării?

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   07:43
Ninge slab în Bistrița-Năsăud și Maramureș. Cum se circulă în restul țării?
Sursa foto: arhiva

Ninsori slabe sunt semnalate izolat în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, iar în Harghita, pe DN 12 Miercurea Ciuc – Gheorgheni, ceața reduce vizibilitatea în trafic, transmite Infotrafic. Pe șoselele principale se circulă pe carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

Se circulă în general pe un carosabil uscat, fără fenomene meteo periculoase pentru siguranța participanților la trafic.

Ninsori slabe sunt semnalate izolat în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, iar în Harghita, pe DN 12 Miercurea Ciuc – Gheorgheni, ceața reduce vizibilitatea în trafic.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la condiţiile meteorologice din zonele în care urmează să se deplaseze, să crească distanța de siguranță între autovehicule și să evite bruscarea comenzilor pe un carosabil umed sau alunecos.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trafic rutier romania bistriţa ninsori