x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O clădire în care locuiau 20 de familii a ars în întregime în Câmpia Turzii

O clădire în care locuiau 20 de familii a ars în întregime în Câmpia Turzii

02 Oct 2016   •   14:24
O clădire în care locuiau 20 de familii a ars în întregime în Câmpia Turzii

 Acoperişul unei clădiri cu locuinţe sociale din Câmpia Turzii, în care trăiesc 20 de familii, a ars în întregime duminică, în urma unui incendiu. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, s-a intervenit cu trei autospeciale. ''Este vorba de 20 de familii. 19 locuiau în spaţii ale primăriei, iar o familie era proprietară. Practic, acoperişul locuinţelor, care era vechi şi făcut din lemn, a ars în întregime, el având aproximativ 500 de metri pătraţi. Focul s-a propagat cu repeziciune, dar, din fericire, nu a afectat toată construcţia. Bunurile lor, de asemenea, nu au ars. Nu pot să spun că nu au fost afectate, dar nu au ars'', a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, citat de Agerpres

În total, în acele locuinţe trăiesc aproximativ 80 de persoane. Şase dintre acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului, după ce au suferit atac de panică. Una dintre cele şase persoane a fost transportată la spital. 

Din primele cercetări, se pare că incendiul ar fi fost determinat de o defecţiune a instalaţiei electrice. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale, o maşină a Ambulanţei Judeţene şi un echipaj SMURD. 

×
Subiecte în articol: incendii campia turzii incendiu