x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a furat portofelele aflate în cancelaria unei școli

O femeie a furat portofelele aflate în cancelaria unei școli

09 Dec 2017   •   16:40
O femeie a furat portofelele aflate în cancelaria unei școli

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat şi reţinut o femeie de 29 de ani, la scurt timp  după ce ar fi furat două portmonee dintr-o instituţie de învăţământ din municipiu. Se pare că tânăra are un istoric bogat în domeniul infracțional. Ea este bănuită şi de alte două furturi sesizate poliţiei la sfârşitul lunii noiembrie şi în data de 5 decembrie 2017.

Vineri, 8 decembrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către reprezentantul unei unităţi de învăţământ din Alba Iulia, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras portmoneele cu bani şi acte, aparţinând unor cadre didactice.

La scurt timp de la sesizare, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, a fost identificată o femeie de 29 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în jurul orelor 12.30, aceasta ar fi pătruns în unitatea de învăţământ şi ar fi profitat de faptul că poşetele cadrelor didactice au fost lăsate nesupravegheate,  împrejurare în care ar fi sustras portmoneele cu bani şi acte, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că femeia mai este bănuită şi de comiterea unui furt reclamat la data de 24 noiembrie a.c., când ar fi sustras dintr-un salon de coafură din Alba Iulia, un telefon mobil, în valoare de 800 de lei, precum şi de comiterea, la data de 5 decembrie a.c, a unui furt, din incinta unei alte unităţi de învăţământ din municipiu, de unde ar fi sustras un portofel în care era suma de 250 de lei.

Faţă de bănuită a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Cercetările sunt continuate.

×