x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a suferit arsuri de gradul II şi III pentru că nu a etanşat corect oala sub presiune

O femeie a suferit arsuri de gradul II şi III pentru că nu a etanşat corect oala sub presiune

26 Ian 2017   •   15:40
O femeie a suferit arsuri de gradul II şi III pentru că nu a etanşat corect oala sub presiune
Sursa foto: Foto: vremeanoua.ro

O bãtrânã de 71 de ani, din satul Coroiesti de Sus, comuna Coroiesti, a fost la un pas sã-si piardã vederea, după ce i-a explodat oala sub presiune.

Femeia a vrut sã pregãteascã o masã specialã si a pus la fiert, în oala sub presiune pe care o avea primitã cadou de fiica ei, un rasol de vitã. Din neatentie, n-a pus capacul cum trebuie, etans, si acesta a explodat, când femeia a vrut sã verifice dacã a fiert mancarea. Vaporii fierbinti au ars-o pe toatã fata, pe gât si i-au afectat ochii. A fost solicitatã o ambulantã imediat, fiind transportatã la spitalul din localitate, unde a fost internatã pe 24 ianuarie, la ora 16.00. 

Bătrâna a ajuns cu arsuri de gradul II-III la spital după care, miercuri, a fost trimisãla medicul oftalmolog, care a diagnosticat-o cu “arsurã gradul II, cornee conjuctivalã”, fiindu-i afectate si pleoapele. I s-a prescris tratament medical oftalmic si revenirea la control dupã sapte zile de tratament. Femeia ghinionistã este internatã la spitalul din Bârlad, fiind în directã supraveghere a medicului chirurg specialist în chirurgie plasticã si reparatorie Oleg Tacu.

Sursa: vremeanoua.ro

×