x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Măgurele susține că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei

O femeie din Măgurele susține că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei

27 Sep 2020   •   13:58
O femeie din Măgurele susține că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei

O femeie din orașul Măgurele susține că un bărbat a încercat să mituiască doi alegători cu 200 de lei. Incidentul s-a produs sâmbătă, iar femeia a anunțat poliția. Cel bănuit a fost reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii orașului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, privind infractiunea de coruperea alegătorilor. Acțiunea a început în urma unui denunț formulat sâmbătă de o femeie din localitate. Ea le-a spus polițiștilor că un bărbat ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un candidat.

„Polițiștii orașului Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infractiunii de coruperea alegătorilor, ca urmare a unui denunț formulat de către o femeie la data de 26 septembrie a.c. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat ar fi oferit suma de 200 de lei la doua persoane, pentru a vota un candidat”, a anunțat IPJ Ilfov.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii sesizate, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetul.

Mediafax

×
Subiecte în articol: mita vot alegeri locale