x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Operațiune de amploare în Ilfov. Polițiștii au găsit mai mulți șoferi beți și drogați

Operațiune de amploare în Ilfov. Polițiștii au găsit mai mulți șoferi beți și drogați

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2024   •   08:00
Operațiune de amploare în Ilfov. Polițiștii au găsit mai mulți șoferi beți și drogați

O operațiune de amploare a Poliției s-a desfășurat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe șoselele din județul Ilfov. Acțiunea i-a vizat pe șoferii beți, drogați și vitezomani. Pe parcursul acțiunii au fost stabilite numeroase sancțiuni.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, împreună cu polițiștii rutieri de la subunitățile din teritoriu au acționat în cadrul operațiunii Blocada, în intervalul orar 22:00-02:00, pe drumurile publice din județul Ilfov.

Politiștii au verificat documentele și mașinile, iar șoferii au fost testați cu aparatele pentru depistarea consumului de alcool ori de substanțe psihoactive. În urma neregulilor constatate polițiștii rutieri din Ilfov au aplicat 122 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut opt permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare.

La Măgurele, un șofer a refuzat să oprească și a fost urmărit de polițiști.

„Polițiștii rutieri din Magurele au procedat la urmărirea acestuia, reușind interceptarea autoturismului și imobilizarea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor a rezultat faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, la testarea cu aparatele din dotare, au reieșit indicii cu privire la prezența în organism a unei substanțe psihoactive, precum și valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, context în care, bărbatul a fost condus la o unitate medicală din București, însă a refuzat prelevarea de probe biologice”, au anunțat polițiștii.

Șoferi suspectați că au consumat droguri au mai fost găsiți la Ciorogârla și pe Bulevardul Pipera-Tunari, iar în Chiajna a fost descoperit un bărbat care conducea fără a avea permis.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenzi soferi beti si drogati