x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spaima șoselelor! Șofer, prins la patru zile după ce a fost înregistrat de radar cu o viteză de 185 km/h

Spaima șoselelor! Șofer, prins la patru zile după ce a fost înregistrat de radar cu o viteză de 185 km/h

de Redacția Jurnalul    |    23 Dec 2022   •   10:25
Spaima șoselelor! Șofer, prins la patru zile după ce a fost înregistrat de radar cu o viteză de 185 km/h

Un șofer din județul Galați a fost prins la patru zile după ce a condus în localitate cu 125 km/h, iar pe un drum național cu 185 km/h și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Tânărul a primit amenzi de aproape 6000 de lei, iar permisul i-a fost reținut de 300 de zile.

„La data de 18 decembrie 2022 a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, un autoturism, al cărui conducator auto nu a oprit la semnale polițiștilor rutieri. Bărbatul aflat la volan a accelerat, demarând în trombă, iar un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Tecuci a pornit în urmărire, fără a se reuși oprirea acestui autoturism. Ulterior același autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, între Tecuci și Drăgănești cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate, iar în satul Malu Alb a fost urmărit circa 10 minute fără ca cel aflat la volan să oprească la semnalul polițiștilor, după care a fost pierdut”, anunță IGP Galați.

Șoferul a fost depistat joi. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahășești, județul Galați.

A fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru folii pe geamurile față fară autorizație.

 

×
Subiecte în articol: vitezoman amenda