x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții în Iași după ce un bărbat a fost răpit și obligat să muncească la o fermă

Percheziții în Iași după ce un bărbat a fost răpit și obligat să muncească la o fermă

de Redacția Jurnalul    |    14 Aug 2024   •   23:30
Percheziții în Iași după ce un bărbat a fost răpit și obligat să muncească la o fermă

Polițiștii din iași au făcut miercuri o percheziție la locuința unui bărbat de 60 de ani bănuit că ar fi răpit din comuna Schitu Duca un alt bărbat de 62 de ani pe care l-ar fi dus și obligat să presteze diverse munci la o fermă.

Potrivit IPJ iași, polițiștii au făcut miercuri o percheziție domiciliară pe raza județului Iași, la un bărbat de 60 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și supunerea la muncă forțată sau obligatorie.

Din cercetări a rezultat că, în 9 uagust, acesta ar fi luat un bărbat de 62 de ani, din comuna Schitu Duca, fără voia sa, și l-ar fi introdus într-un autoturism și transportat la o fermă de pe raza comunei Schitu Duca, unde l-ar fi obligat să presteze diferite munci.

De asemenea, în urma investigațiilor, a rezultat că în perioada 2015-2020, persoana bănuită ar fi ținut un alt bărbat, fără voia sa, la fermă, unde ar fi fost forțat să presteze anumite munci, fără a fi remunerat.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, suspectul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: perchezitii bărbat rapit