x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru persoane au fost duse la spital, în urma accidentului de la Cariera Roșia

Patru persoane au fost duse la spital, în urma accidentului de la Cariera Roșia

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   09:04
Patru persoane au fost duse la spital, în urma accidentului de la Cariera Roșia
Sursa foto: Hepta

Patru persoane au fost transportate la spital în urma accidentului care a avut loc vineri dimineața și în care a fost implicată o autospecială de pompieri a unui operator economic. Potrivit Poliției Gorj, accidentul a avut loc la Cariera Roșia.

Din primele verificări făcute de polițiști, a reieșit că un bărbat de 52 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară destinată transportului de persoane în Cariera Roșia, în urma efectuării manevrei de viraj la dreapta, a acroșat capul de acționare a benzii transportatoare.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului și a altor 3 pasageri din autoutilitară, cu toții fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În continuare, polițiștii fac verificări, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului.

ISU Gorj anunțase anterior că în accident a fost implicată o autospecială de pompieri a unui operator economic în care se aflau șase persoane.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spital accident