x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ploaia a făcut ravagii la Tulcea: Pompierii au salvat mai multe persoane aflate în mașini blocate de viitură

Ploaia a făcut ravagii la Tulcea: Pompierii au salvat mai multe persoane aflate în mașini blocate de viitură

de Redacția Jurnalul    |    31 Iul 2023   •   23:22
Ploaia a făcut ravagii la Tulcea: Pompierii au salvat mai multe persoane aflate în mașini blocate de viitură
Sursa foto: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit luni seara pentru a salva mai multe persoane aflate în mașini blocate de viitură. De asemenea, pompierii au evacuat apa ajunsă în mai multe gospodării din orașul Tulcea.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” județului Tulcea intervin în noaptea de luni spre marți în municipiul Tulcea pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii și locuințe. În paralel, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a intervenit pentru evacuarea a trei persoane aflate într-un autoturism surprins de viitură pe o stradă din municipiul Tulcea. Acestea au fost scoase din autoturism și transportate intr-un loc mai înalt, refuzând asistență medicală, a anunțat ISU.

Un alt echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri a intervenit în urma unui apel la numărul unic de urgență 112 în apropiere de localitatea Agighiol pentru a salva o persoană aflată într-un autoturism surprins de șiroaiele de apă de pe carosabil. Persoana a reușit să iasă din mașină și nu a mai fost necesară intervenția salvatorilor.

Misiunile se vor prelungi pe parcursul nopții deoarece la numărul unic de urgență au fost mai multe apeluri legate de inundații.

În plus, a fost emis un mesaj Ro alert în municipiul Tulcea și în localitățile limitrofe. Mesajul conține o avertizare meteorologică de averse torențiale, descărcări electrice și intensificari ale vântului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: viitura tulcea