x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ploiești - Un bebeluș născut sănătos a murit la 24 de ore după ce a venit pe lume

Ploiești - Un bebeluș născut sănătos a murit la 24 de ore după ce a venit pe lume

24 Feb 2017   •   16:08
Ploiești - Un bebeluș născut sănătos a murit la 24 de ore după ce a venit pe lume

Moartea unui bebelus la Maternitatea din Ploiesti a lasat in urma inimi sfasiate de durere și multe semne de întrebare. Parintii nu inteleg cum un prunc nascut sanatos, dupa o sarcina fara probleme, s-a stins la doar 24 de ore de la nastere.

Nici doctorii nu reusesc sa le dea un raspuns. Familia a cerut Politiei si Colegiului Medicilor sa faca investigatii in acest caz. 

Copilul cu o greutate de 3kg 800 s-a nascut luni dimineata prin cezariana, asa cum stabilisera din vreme mama si medicul curant. Doctorii i-au spus femeii ca pe parcursul noptii pruncul a avut mici probleme de respiratie. L-au conectat la aparate, insa, a doua zi dimineata nou-nascutul a intrat in stop cardio-respirator. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul a murit, iar medicii n-au putut oferi nicio explicatie parintilor.

Cei doi soti au cerut ca necropsia nou-nascutului sa se faca in alt spital, pentru ca nu mai au incredere in maternitatea unde li s-a stins copilul. Abia vineri specialistii ar putea stabili cauza decesului.

Sursa: ph-online.ro

×