x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist din București împușcat într-o pădure din Argeș. A fost operat de urgență

Polițist din București împușcat într-o pădure din Argeș. A fost operat de urgență

30 Iul 2019   •   08:55
Polițist din București împușcat într-o pădure din Argeș. A fost operat de urgență

UPDATE Procurorii argeşeni au deschis o anchetă, marţi, după ce un poliţist aflat în concediu s-a prezentat la spital cu plăgi împuşcate.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi.

"În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare", se precizează în comunicat citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (...) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă", au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

 

stire initiala Un polițist aflat în concediu a fost împușcat în pădurea de la Mușetești, Argeș, în cursul zilei de luni, potrivit Antena 3

Potrivit primelor informații, bărbatul se afla împreună cu un prieten. La un moment dat s-a auzit o împușcătură, iar unul dintre ei a căzut la pământ secerat.

Cel cu care era pe fondul de vânătoare nu a chemat ambulanța, ci a sunat un prieten care a venit și i-a luat cu mașina, apoi a fost adus de către aceștia la spitalul din Argeș unde a intrat în operație. 

În urma operației de urgență. polițistului i-a fost scos un rinichi și splina.

Bărbatul a fost transferat la spitalul Floreasca cu un elicopter pe timpul nopții.

Polițistul se află în stare gravă.

×