x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist local din Timișoara a fost lovit cu mașina de un bărbat drogat pe care îl amenda

Un polițist local din Timișoara a fost lovit cu mașina de un bărbat drogat pe care îl amenda

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2024   •   20:00
Un polițist local din Timișoara a fost lovit cu mașina de un bărbat drogat pe care îl amenda

Un polițist local a fost lovit de mașina unui bărbat drogat, pe care îl amenda. Individul parcase pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, iar când i s-a adus la cunoștință acest lucru a devenit agresiv verbal și l-a provocat la bătaie, apoi l-a amenințat pe polițist.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a Timișoarei, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă.

Polițiștii locali s-au deplasat la mașina respectivă, l-au legitimat pe șoferul aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia „îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie etc.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului S.M.D., în vârstă de 26 de ani, din Timișoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

În acel moment, bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat.

Individul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor. În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind lovit la o mână.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: politist drogat amendă