x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist din Timișoara s-a împușcat cu arma din dotare în faţă, din greşeală, apoi a sunat la 112 să ceară ajutor

Un polițist din Timișoara s-a împușcat cu arma din dotare în faţă, din greşeală, apoi a sunat la 112 să ceară ajutor

de Redacția Jurnalul    |    25 Noi 2023   •   10:40
Un polițist din Timișoara s-a împușcat cu arma din dotare în faţă, din greşeală, apoi a sunat la 112 să ceară ajutor

Un polițist din Timișoara, în vâstă de 21 de ani, s-ar împușcat cu arma din dotare. Acesta a ajuns la spital cu leziuni la nivelul feței.

Un polițist din Timișoara, în vâstă de 21 de ani, s-a împușcat în faţă cu arma din dotare, din greşeală, apoi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutor.

Polițiștii din Timiș au fost sesizați, în această dimineața, de medicii Spitalului Judeţean de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

Polițiștii deplasați la spital au constatat că este vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

În continuare, se fac cercetări pentru stabilirea cauzelelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

"La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare.

În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelelor și împrejurărilor producerii evenimentului", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: politist timisoara