x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițiștii prahoveni caută un minor în vârstă de 15 ani, dispărut de acasă după ce şi-ar fi violat fratele

Polițiștii prahoveni caută un minor în vârstă de 15 ani, dispărut de acasă după ce şi-ar fi violat fratele

21 Iul 2018   •   12:30
Polițiștii prahoveni caută un minor în vârstă de 15 ani, dispărut de acasă după ce şi-ar fi violat fratele

Poliţiştii din Prahova caută un minor în vârstă de 15 ani din localitatea Balta Doamnei, dat dispărut de mama sa, care susţine că fiul ei a fugit de acasă după ce şi-ar fi violat fratele de 4 ani, informează IPJ Prahova. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, sămbătă dimineaţă, în jurul orei 4, de o femeie din localitate despre faptul că fiul său de 15 ani l-ar fi violat pe fratele lui de 4 ani după care ar fi dispărut de la domiciliu. 

Minorul dispărut are următoarele semnalmente: înălţime 1,70, constituţie astenică, păr drept şaten, ochi căprui. "La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare albastră cu model de culorile alb-gri, tricou de culoare albastră cu model de culoare albă şi papuci de culoare neagră", precizează IPJ Prahova. 

Persoanele care pot da informatii despre minor sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, arată sursa citată.AGERPRES

×