x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Drama mamei tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu

Drama mamei tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   10:45
Drama mamei tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova: Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu
Sursa foto: antena3CNN

Mama băiatului de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova vorbește despre fiul ei.

Ea povestește că Emanuel și prietana lui, Melisa, se plimbau des în locul unde au fost atacați. Femeia explică faptul că băiatul ei nu era conflictual nu sărea la bătaie și nici nu iniția certuri. 

"Nu știu cine e ăla, ce a avut cu ei. Ei se plimbă des prin grădina botanică, copilul meu și prietena lui. Sunt de câteva luni împreună, au fost prieteni buni. Nu l-am auzit vreodată vorbind de persoana asta, că se speculează că era un fost prieten. Eu n-am auzit. Nu ar face rău. N-a sărit la bătaie niciodată cu cineva, e timid, nu l-aș vedea începând o ceartă cu cineva. Nu am fost dezamăgită de el niciodată. Studia, cânta la chitară foarte bine. 

De curând și-a făcut niște prieteni, prin care a cunoscut-o pe fata asta. Ieșeau mai multi în gașcă. Cum să producă ceva ce ar putea să le facă rău... Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu", a spus aceasta la Realitatea Plus

Emanuel și-a revenit din comă, joi seara, dar medicii cred că starea lui este foarte gravă în continuare din cauza loviturilor de cuțit. 

”Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de aparate.  

În cursul zilei de astăzi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, după care s-a decis deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.  

La momentul actual, pacientul respiră spontan, cu necesar suplimentar de oxigen, este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind imprevizibilă, aflându-se în continuare în zona de risc. Pacientul rămâne în continuare în stare critică, în zona de risc și cu prognostic rezervat”, explică medicul Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova.

Ce spune tănărul

Se pare că băiatul a spus că stătea cu Melisa pe o bancă atunci când a fost înjunghiat în spate. Cei doi se uitau pe telefon și nu l-au văzut pe agresor venind.  Mai mult, tânărul a confirmat că nu îl cunoștea pe atacator, potrivit unor surse antena3CNN.

Emanuel are 19 ani iar Melisa avea 14 ani. Cei doi au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova de un adolescent de 17 ani. Melisa a murit. 

×
Subiecte în articol: craiova mama injunghiat