x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul din Bușteni, cercetat după ce ar fi lovit o femeie în cap și a dat-o afară din birou

Primarul din Bușteni, cercetat după ce ar fi lovit o femeie în cap și a dat-o afară din birou

de Redacția Jurnalul    |    17 Oct 2024   •   15:15
Primarul din Bușteni, cercetat după ce ar fi lovit o femeie în cap și a dat-o afară din birou

Primarul din Bușteni, Mircea Corbu, este cercetat de polițiști pentru lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, după ce, miercuri, ar fi lovit o femeie în cap și a dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul, potrivit unor surse din anchetă

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Bușteni au fost sesizați, la data de 16 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, în mod direct, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic, de către un bărbat, în orașul Bușteni. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 16 octombrie a.c., între femeia de 36 de ani, din Bușteni, administratoare a unei societăți comerciale și bărbatul de 58 de ani, tot din același oraș, care îndeplinește o funcție de autoritate publică, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma unei neînțelegeri. Ulterior, conflictul a degenerat, iar bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului și ar fi dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul”, potrivit IPJ Prahova.

În urma altercației, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.

„Persoanei în cauză i-au fost aduse la cunoștință drepturile prevăzute de Legea 26/2024, privind ordinul de protecție, fără a solicita emiterea unui ordin provizoriu de protecție. Totodată, i-a fost pus la dispoziție formularul de cerere privind emiterea unui ordin de protecție de către instanța de judecată. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și purtare abuzivă”, se arată în finalul comunicatului.

Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: primar buşteni politisti conflict