x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primărița bătăușă din Mehedinți. A lovit un localnic pentru că nu vrea să o voteze

Primărița bătăușă din Mehedinți. A lovit un localnic pentru că nu vrea să o voteze

de Redacția Jurnalul    |    03 Apr 2024   •   20:45
Primărița bătăușă din Mehedinți. A lovit un localnic pentru că nu vrea să o voteze
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN

Un bărbat dintr-o comună din Mehedinți ar fi fost bătut de primărița comunei pentru că nu o votează.

Conflictul ar fi pornit după ce bărbatul de 68 de ani i-ar fi spus primăriței că nu o va vota la alegerile locale. Edilul și doi consilieri locali s-ar fi năpustit asupra lui și l-ar fi bătut cu bestialitate.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni extrem de grave, iar sora lui povestește că nu este prima dată când acesta este agresat. De cealaltă parte, primărița neagă toate acuzațiile.

În galeria foto de mai jos puteţi urmări imagini cu bărbatul bătut de edilul din Mehedinți.

"Doamna primar este bătăuşa din sat. El e unul care spune în faţă că nu votează cu primărița. N-a votat niciodată. De asta e și bătut", spune sora victimei

Conflictul s-ar fi agravat și în momentul în care bărbatul i-a reproșat primăriței că folosește mașina instituției pe care o conduce în interes personal. Totuși, se pare că nu este primul conflict între cei doi.

"Fratele meu a mai fost bătut de doamna Mosoarcă în 2008. Am actele. Atunci a fost bătut pentru APIA", mai spune sora bărbatului bătut de primărița din Mehedinți.

Acum, bărbatul are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale, însă nu necesită internare.

"Prezenta un traumatism cranio-facial, traumatism coloană lombară, un traumatism membru superior și inferior drept", spune Elena Bolboi, purtător de cuvânt SJU.

Primarul comunei Greci neagă toate acuzațiile.

"Nu știu despre ce e vorba, eu sunt la serviciu Nu, fiecare votează ce vrea, fiecare face ce consideră", spune Aurelia Mosoarcă, primar comuna Greci, Mehedinţi.

Primărița se află la cel de-al doilea mandat. Poliția face acum cercetări pentru loviri sau alte violențe, potrivit Antena3 CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mehedinţi primar bataie vot greci