x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a divorţat după 4 luni de căsnicie

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a divorţat după 4 luni de căsnicie

10 Oct 2016   •   16:37
Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, a divorţat după 4 luni de căsnicie

Patru luni de căsnicie au fost suficiente pentru primarul Capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, și pentru jurnalista Anișoara Loghin. Edilul a postat pe pagina sa de pe o reţea de socializare că divorțează. 

"Prin prezenta aducem la cunoştinţă că subsemnatul şi Anişoara Loghin, din păcate, vom divorţa. Decizia a fost luată împreună. Nici unul, nici altul nu vom răspunde la întrebări cu privire la acest subiect. Rugăm, în măsura în care acest lucru este posibil, tratarea cu discreţie a acestei situaţii, şi aşa suficient de neplăcute", a precizat Chirtoacă.

Anunţul nu mai este prezent pe pagină, fiind şters sau setările de vizibilitate a mesajului să fi fost schimbate. 

Publika.md adaugă că Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna jurnalistei pe 31 august 2015, de ziua Limbii Române, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale. El are 37 de ani și este în cel de-al treilea mandat de primar al Capitalei, iar Anișoara Loghin, este jurnalistă şi are 26 de ani.

Cei doi au făcut nunta pe 20 mai, anul acesta, cununia civilă având loc la Oficiul central al Stării Civile, iar cea religioasă, la Catedrala Sfânta Teodora de la Sihla.

×
Subiecte în articol: dorin chirtoaca primar chisinau divort