x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul Sectorului 5 anunță inspecții în teren și amenzi pentru cei care murdăresc domeniul public

Primarul Sectorului 5 anunță inspecții în teren și amenzi pentru cei care murdăresc domeniul public

08 Mar 2021   •   22:41
Primarul Sectorului 5 anunță inspecții în teren și amenzi pentru cei care murdăresc domeniul public
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că își mută biroul în teren și anunță amenzi pentru cei care aruncă gunoaie pe domeniul public. Acest lucru se va întâmpla de joi, când începe curățenia de primăvară.

Cristian Popescu Piedone a organizat, luni, o ședință cu directorii din cadrul instituției. Întâlnirea a avut scopul de a pregăti campania de curățenie de primăvară. Cristian Popescu Piedone a anunțat că va merge zilnic în teren pentru a inspecta stadiul lucrărilor și pentru a vorbi cu cetățenii.

„Din 11 martie începe marea curățenie de primăvară a Sectorului 5. Acum că a venit vremea frumoasă, cei care răspund de curățenia din Sectorul 5 nu mai au nicio scuză să nu își facă datoria. Voi merge zilnic pe străzile din sector pentru a mă asigura că se face curățenie așa cum trebuie. Dacă încă nu avem fonduri pentru proiecte majore, măcar să avem un sector curat și civilizat. Am spus că biroul meu va fi în stradă, printre oameni și o să vedeți acest lucru în perioada care urmează. Dacă până acum am fost nevoit să stau mai mult în birou pentru a rezolva tot felul de probleme birocratice legate de societăți și aparatul propriu, acum este timpul să mă ocup de probleme voastre, direct din teren. Fac apel și la toți cetățenii din sector să păstreze curățenia, pentru că, în caz contrar, riscă să fie sancționați”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Edilul estimează ca în cel mult o lună curățenia în Sectorul 5 va fi finalizată.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone