x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primii militari de pe fregata Regina Maria au ajuns în Spitalul Militar modular de la Constanța

Primii militari de pe fregata Regina Maria au ajuns în Spitalul Militar modular de la Constanța

13 Noi 2020   •   14:47
Primii militari de pe fregata Regina Maria au ajuns în Spitalul Militar modular de la Constanța

Starea primilor militari de pe fregata Regina Maria care au ajuns în Spitalul militar modular de la Constanța este foarte bună, doar patru dintre ei spunând că au simptome ușoare, spune comandantul Spitalului MIlitar Constanța, Aurel Trană.

„Starea lor este foarte bună. Chiar am vorbit personal acum câteva zeci de minute, când au ajuns. Doar patru au spus că au ceva simptome ușoare, atât. În rest starea dumnealor este foarte bună”, spune Aurel Trană.

El precizează că cei 110 militari vor fi aduși în trei tranșe în spital, iar după evaluare, unii vor rămâne internați, o parte vor mearge la domiciliu, dacă au condiții de izolare, iar o parte o să rămână în izolare instituționalizată în spații puse la dispoziție de Ministerul Apărării Naționale.

Fregata „Regina Maria” și-a încheiat misiunea NATO din Marea Mediterană, mai devreme decât era planificat, după ce 110 militari aflați la bord au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2.

 

×
Subiecte în articol: fregata regina maria militari Covid-19