x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de trafic între Sibiu și Vâlcea: pe Valea Oltului sunt lucrări, pe Centura Călimănești cad pietre

Restricții de trafic între Sibiu și Vâlcea: pe Valea Oltului sunt lucrări, pe Centura Călimănești cad pietre

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   07:55
Restricții de trafic între Sibiu și Vâlcea: pe Valea Oltului sunt lucrări, pe Centura Călimănești cad pietre

Traficul rutier se desfășoară cu restricții joi între Sibiu și Vâlcea, atât pe Valea Oltului - DN 7, cât și pe DN 7CC - Centura Călimănești, informează Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că joi, între orele 08:00 - 18:00 se vor desfășura lucrări care impun restricții de trafic, astfel că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 164 - 166, în extravilanul localității Golești, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de frezare, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat; iar pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 199 - 200, în extravilanul localității Călimănești, județul Vâlcea, se efectuează lucrări de rânguire versanți, traficul urmând a fi oprit în reprize de câte 20 de minute, până la ora 14:00.

Totodată, pe DN 7CC - Centura Călimănești, circulația rutieră este restricționată pe un sens, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, la kilometrul 3+150 de metri, în zona orașul Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijat prin semafoare.

Polițiștii rutieri recomandă reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase.

(sursa: Mediafax)

×