x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Rucsac suspect în apropierea Autogării Deva. Pirotehniști: În interior se aflau obiecte personale

Rucsac suspect în apropierea Autogării Deva. Pirotehniști: În interior se aflau obiecte personale

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2023   •   19:00
Rucsac suspect în apropierea Autogării Deva. Pirotehniști: În interior se aflau obiecte personale
Sursa foto: Hepta

Polițiștii au fost alertați, joi, prin apel 112, în legătura cu prezența unui rucsac suspect, în apropierea Autogării Deva. În urma verificărilor, pirotehniștii au descoperit că în interior se aflau obiecte personale, cel mai probabil uitate de un călător.

„În data de 17 august 2023, în jurul orei 15:20, o persoană a apelat numărul unic de urgență 112 pentru a semnala prezența unui rucsac suspect, în apropierea Autogării Deva. În cel mai scurt timp, autoritățile au restricționat traficul în zonă, la fața locului acţionând polițiști din cadrul mai multor structuri ale Poliției Municipiului Deva, dar și jandarmi și pompieri”, transmite IPJ Hunedoara.

De asemenea, la fața locului au intervenit ofițerii SRI - Brigada Specială Pirotehnică, pentru a verifica obiectul suspect și a stabili dacă reprezintă vreun risc pentru populație.

„După analiza preliminară, în momentul în care au deschis rucsacul, pirotehniștii au descoperit că în interior se aflau obiecte personale, cel mai probabil uitate de un călător. Poliția Municipiului Deva continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cui aparține rucsacul și circumstanțele în care a ajuns în zona respectivă”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: rucsac suspect deva