x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident grav în sectorul 3 din Capitală. Un copac a căzut peste un bărbat

Incident grav în sectorul 3 din Capitală. Un copac a căzut peste un bărbat

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2023   •   14:00
Incident grav în sectorul 3 din Capitală. Un copac a căzut peste un bărbat
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un copac a căzut peste un bărbat în Sectorul 3 din București.

Copacul a căzut pe trotuar, în apropierea unei intersecții.

"Din fericire, cetățeanul surprins de căderea arborelui s-a ales doar cu o rană ușoară. O ambulanță și un echipaj de poliție au ajuns la fața locului", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mădlina Ignat.

La data de 5 septembrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 12 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția unor străzi din Sectorul 3, a căzut un copac, iar o persoană a fost surprinsă sub acesta, informează Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii și un echipaj de prim-ajutor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Odobești cu Bd. Camil Ressu, pe trotuar. În urma incidentului, bătrânul, care acuza dureri la nivelul piciorului drept, a fost transportat la spitalul Sf. Ioan din București.

Incidentul de marți vine în contextul în care meteorologii au anunțat cod galben de vânt puternic pentru mai multe județe din sudul țării.

×
Subiecte în articol: sectorul 3 copac cazut