x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sezonul distracţiei pe 'Litoralul Vestului' de la Ghioroc se deschide cu zăpadă pulverizată pe plajă

Sezonul distracţiei pe 'Litoralul Vestului' de la Ghioroc se deschide cu zăpadă pulverizată pe plajă

26 Iun 2022   •   12:10
Sezonul distracţiei pe 'Litoralul Vestului' de la Ghioroc se deschide cu zăpadă pulverizată pe plajă

Sezonul distracţiei la Lacul Ghioroc va începe duminică, 26 iunie, cu a XI-a ediţie a Festivalului "Ghioroc Summer Fest" şi cu zăpadă pulverizată pe o parte a plajei pentru a-i răcori pe turişti, au anunţat, luni, organizatorii festivalului.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Arad, ai Primăriei Ghioroc şi ai Ligii Studenţilor din Universitatea "Aurel Vlaicu", care organizează festivalul verii din staţiunea de interes local, au declarat că startul oficial al sezonului va fi dat duminică la ora 16,00, chiar dacă plaja este deschisă deja de câteva săptâmâni.

Plaja Ghioroc, numită de ani de zile şi "Litoralul Vestului", va fi răcorită în prima zi a festivalului cu un tun de zăpadă.

"Surpriza deschiderii sezonului este un tun de zăpadă care va umple plaja, în plină vară, cu răcoarea zăpezii. Urmează 11 weekend-uri memorabile, cu muzică bună, spuma party, color fight, noaptea DJ-urilor şi multe alte suprize pentru cei care vor fi împreună cu noi pe plaja de la Ghioroc", a declarat Cosmin Băhnean, director de festival.

Preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, a declarat că în ultimii ani mediul privat a investit milioane de euro la Ghioroc, iar instituţia pe care o conduce a finanţat amenajarea plajei cu peste un milion de lei între 2016 şi 2022, în timp ce Centrul Cultural Judeţean a mai alocat 380.000 de lei pentru organizarea unor evenimente care să crească atractivitatea staţiunii de interes local, între care "Ghioroc Summer Fest".

Plaja este amenajată cu palmieri, umbrele, baldachine, terase, tobogane de apă, locuri de joacă pentru copii şi un camping. Accesul este liber, dar şoferii trebuie să plătească o taxă de parcare de 10 lei pe zi, bani pe care administraţia locală îi foloseşte pentru a întreţine zona de agrement.

×