x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedia de pe Transfăgărăşan. Şoferul fără permis care a accidentat mortal un copil şi pe mama sa a fost reţinut

Tragedia de pe Transfăgărăşan. Şoferul fără permis care a accidentat mortal un copil şi pe mama sa a fost reţinut

01 Noi 2019   •   09:04
Tragedia de pe Transfăgărăşan. Şoferul fără permis care a accidentat mortal un copil şi pe mama sa a fost reţinut
Sursa foto: Observator.tv

UPDATE Poliţiştii l-au reţinut pe şoferul fără permis care consumase alcool şi a accidentat mortal, joi seara, un copil şi pe mama sa, pe Transfăgărăşan, în localitatea Cârţişoara, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

"În cursul nopţii, bărbatul implicat în accidentul de pe DN7C a fost reţinut de câte poliţiştii rutieri şi introdus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. Astăzi (vineri n.r.) va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de arestate preventivă. Este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă, conducere fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei", a precizat Luciana Lazăr.

Potrivit sursei citate, şoferul mai fusese depistat în trafic, în urmă cu trei săptămâni, fără permis.

"Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni, a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere", a explicat Luciana Lazăr.

În urma impactului, au murit un copil de 7 ani şi mama sa, în vârstă de 30 de ani. Şoferul a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsit imediat de poliţişti.

În apropierea celor doi loviţi de maşină a mai fost şi un adolescent de 14 ani, care a scăpat fără răni, după ce s-a ascuns după un stâlp, potrivit medicilor. Acesta a fost externat, în cursul nopţii de joi spre vineri, din Spitalul de Pediatrie din Sibiu.

"Copilul de 13 ani nu a fost lovit de maşină, adăpostind-se după un stâlp. Nu are niciun fel de leziune. A plecat acasă pe răspunderea mamei", a precizat directorul medical al Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dr. Ciprian Şofariu. AGERPRES

AGERPRES

×