x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şoc la o înmormântare. Decedatul, luat din coşciug de poliţişti, după o sesizare a medicului de familie

Şoc la o înmormântare. Decedatul, luat din coşciug de poliţişti, după o sesizare a medicului de familie

23 Ian 2017   •   17:55
Şoc la o înmormântare. Decedatul, luat din coşciug de poliţişti, după o sesizare a medicului de familie
Sursa foto: Marin Raica/INTACT IMAGES

Caz incredibil la Stroiesti, în comuna Tãtãrãni, judeţul Vaslui. Procurorii au luat un mort de pe nãsãlie si l-au dus la medicinã legalã, spre disperarea familiei, care jelea disparitia fiintei dragi, scrie vremeanoua.ro.

Mai mult, politistii veniti la fata locului au anchetat si femeile care au scãldat mortul. Totul a pornit de la medicul de familie din comunã, Valentina Maniu, care a sunat la 112 si a alertat Politia, spunând cã este vorba de o moarte suspectã. Necropsia efectuatã de medicii legisti eliminã ipoteza unei morti violente. Acestia au ajuns la concluzia cã femeia de 77 de ani a murit ca urmare a unor afectiuni la ficat si la plãmâni. 

Sotul bãtrânei moarte este în stare de soc, la fel si familia. “Ne-am simtit ca niste criminali. Când am vãzut atâtia politisti veniti la tãticul în curte nu stiam ce s-a întâmplat. Cum sã zicã doamna doctor cã tatãl meu a omorât-o pe mama. Noi suntem o familie respectatã în sat, tata a fost dascãl la bisericã si a iubit-o mult pe mama. La noi în casã nu au fost scandaluri si bãtãi, ca cineva sã poatã sã spunã cã suntem oameni violenti”, a spus fiica femeii decedate. În apãrarea sa, dupã ce scandalul a luat amploarea, doctorita sustine cã nu a spus niciodatã cã este vorba despre o moarte suspectã, ci doar cã bãtrâna nu era în evidente cu vreo boalã care sã fi dus la deces. 

Lumea în sat vorbeste despre o posibilã rãzbunare a medicului de familie, care este si sotie de preot. Multi spun cã “fãrã sacosa plinã” nu prea aveai ce cãuta la consultatii, din acest motiv multi sãteni preferau sã o sarã pe coana preoteasã si mergeau direct la spital, la Husi. Asa ar fi fãcut si familia Vasilache, iar drept rãzbunare, Valentina Maniu a refuzat sã le elibereze certificatul de deces, anuntând Politia cã moartea Ioanei Vasilache este suspectã.

×