x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Un bărbat a fost reţinut după ce a provocat o ceartă într-o frizerie din Galaţi

Şocant! Un bărbat a fost reţinut după ce a provocat o ceartă într-o frizerie din Galaţi

18 Iul 2018   •   15:58
Şocant! Un bărbat a fost reţinut după ce a provocat o ceartă într-o frizerie din Galaţi

Un bărbat de 34 ani din Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce a provocat marţi o încăierare în plină stradă pentru că nu a fost lăsat să intre peste rând la tuns într-o frizerie, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin. 

Poliţiştii gălăţeni au stabilit că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au mers să se tundă la o frizerie din zona Băii Comunale din Galaţi. În frizerie a intrat un alt bărbat, de 34 ani, care a vrut să intre peste rând. Cum a fost refuzat, bărbatul a plecat supărat şi a revenit la frizerie cu doi prieteni de 20 şi 30 ani. Cei trei au rupt mai multe şipci dintr-un gard şi au sărit la bătaie la cei patru tineri aflaţi la tuns. 

"Din primele verificări a rezultat că cei patru bărbaţi agresaţi aveau programare la o frizerie de pe strada Traian. În acelaşi timp la frizerie s-a prezentat un alt bărbat care a cerut să fie tuns înaintea celor patru, motiv pentru care a izbucnit un conflict spontan. Bărbatul în cauză, un gălăţean de 34 ani, a părăsit iniţial frizeria, dar a revenit la scurt timp însoţit de alte două persoane şi folosind obiecte contondente i-au agresat pe cei patru. Poliţiştii au identificat agresorii, fiind vorba despre trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 46 ani, din Galaţi. Faţă de unul dintre ei, cel de 34 ani, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Ceilalţi doi sunt audiaţi, iar ulterior toţi vor fi prezentaţi parchetului cu propunere corespunzătoare. Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", a spus Gabriela Costin. 

Cei trei au fost prezentaţi instanţei, care i-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, cu interdicţia de a părăsi ţara. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat retinut galaţi frizerie cearta