x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șoferul beat din Alba a fost arestat preventiv pentru uciderea a trei tineri

Șoferul beat din Alba a fost arestat preventiv pentru uciderea a trei tineri

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2023   •   15:45
Șoferul beat din Alba a fost arestat preventiv pentru uciderea a trei tineri

Șoferul beat, în vârstă de 19 ani, acuzat că a ucis trei tineri pe o șosea din Alba, a fost arestat preventiv.

El avea o concentrație alcoolică de 1,94 g/l alcool pur în sânge în zorii zilei, respectiv 1,81 g/l alcool pur în sânge o oră mai târziu.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus, duminică, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva tânărului, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și ucidere din culpă.

„La data de 27.08.2023, în jurul orei 03:00, inculpatul, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (având o îmbibație alcoolică de 1,94 g/l alcool pur în sânge la ora 04:12, respectiv 1,81 g/l alcool pur în sânge la ora 05:13), a condus autoturismul marca VW Golf, în care se afla singur, pe DN 1, direcția de deplasare Sîntimbru Fabrică – Alba Iulia și, în momentul în care a ajuns la km 387+700 m, a surprins și accidentat pe persoanele vătămate B., D. și S., acestea decedând la fața locului. În data de 27.08.2023, inculpatul a fost reținut de către organele de cercetare penală pentru o durată de 24 ore”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o durată de 30 de zile.

Citiți mai multe AICI

Șofer beat Alba

 

×
Subiecte în articol: sofer beat alba ucidere tineri