x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un șofer a intrat cu mașina într-un magazin din Piatra-Neamț

Un șofer a intrat cu mașina într-un magazin din Piatra-Neamț

de Redacția Jurnalul    |    18 Feb 2024   •   09:00
Un șofer a intrat cu mașina într-un magazin din Piatra-Neamț
Sursa foto: ISU Neamț

Un șofer de 57 de ani din Neamț a lovit, duminică dimineață, cu mașina un copac, apoi a intrat într-un spațiu comercial. El a suferit un atac de panică, însă a refuzat să fie dus la spital.

„La ora 05:51, pompierii au fost solicitați să intervină pe strada Dimitrie Leonida, în municipiul Piatra-Neamț la un eveniment rutier. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț (patru autospeciale și o ambulanță SMURD). Un autoturism (în care se afla doar conducătorul auto) a lovit un copac și a intrat într-un spațiu comercial”, anunță ISU Neamț.

Bărbatul în vârstă de 57 ani a suferit un atac de panică. El a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a refuzat să fie dus la spital.

„Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotare au acționat pentru degajarea copacului de pe autoturism și pentru degajarea autoturismului din spațiul comercial. De asemenea, au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor”, se arată în finalul informării.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: masina magazin piatra neamţ