x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO: Coliziune cu mașina poliției, evitată la milimetru după o depășire neregulamentară

VIDEO: Coliziune cu mașina poliției, evitată la milimetru după o depășire neregulamentară

de Redacția Jurnalul    |    06 Sep 2023   •   15:15
VIDEO: Coliziune cu mașina poliției, evitată la milimetru după o depășire neregulamentară
Sursa foto: Hepta

Un șofer a evitat la milimetru coliziunea cu mașina poliției după o depășire neregulamentară pe un drum județean din Sibiu. Când polițiștii au întors mașina și au pornit în urmărirea autoturismului, șoferul a virat pe un câmp și a dispărut.

Polițiștii din Săliște, județul Sibiu, au surprins, marți seara, un bărbat care a intrat într-o depășire pe DJ 106D, prin încălcarea marcajului simplu continuu și fără să se asigure că din sens opus circula un alt autovehicul, o mațină a poliției.

Coliziunea dintre autoturism și autospecială a fost evitată datorită manevrei rapide efectuate de către polițistul aflat la volan, informează IPJ Sibiu.

Ulterior, polițiștii au întors mașina și au pornit în urmărirea autoturismului, făcând semnalele regulamentare de oprire.

„Șoferul autoturismului și-a continuat deplasarea virând rapid într-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității Orlat, însă a fost depistat, la scurt timp, de către polițiști la domiciliu. Șoferul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în localitatea Orlat. Pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și neoprirea la semnalele polițiștilor, față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 1.450 de lei, aplicându-se, totodată, și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, spune sursa citată.

 

 

 

×
Subiecte în articol: şofer masina politie