x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență pe patru roți: Bărbat, prins la volan fără permis și cu 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Inconștiență pe patru roți: Bărbat, prins la volan fără permis și cu 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat!

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2023   •   16:50
Inconștiență pe patru roți: Bărbat, prins la volan fără permis și cu 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Un bărbat de 44 de ani a fost prins la volan de polițiștii clujeni fără permis și cu o concerntrație de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Cluj, polițiștii din Huedin au oprit în trafic, sâmbătă seara, pe DN 1R, în afara localității Călata, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Mărgău,

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere retras pe motiv medical.

Totodată, la testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 1,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

„În urma activităților desfășurate, bărbatul a fost condus într-un centru medical specializat, unde a rămas internat”, transmite Poliția Cluj.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: beat permis retinut