x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale VIDEO Şoferul străin, care a accidentat o femeie însărcinată în Bucureşti, reţinut 24 de ore

VIDEO Şoferul străin, care a accidentat o femeie însărcinată în Bucureşti, reţinut 24 de ore

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2023   •   13:00
VIDEO Şoferul străin, care a accidentat o femeie însărcinată în Bucureşti, reţinut 24 de ore
Sursa foto: Antena 3 CNN

Şoferul care a lovit cu mașina o femeie însărcinată, în Capitală, şi apoi a fugit de la fața locului, a fost prins de polițiști şi reţinut pentru 24 de ore.

Bărbatul, cetăţean străin, a fost prins, vineri, în Cluj-Napoca, după 24 de ore de la accident, atunci când încerca să fugă din ţară. Femeia gravidă, accidentată joi seară, a pierdut sarcina. Femeia era gravidă în luna a opta, informează Antena 3 CNN.

Tânăra a ajuns la spitalul Pantelimon, cu fractură deschisă la unul dintre picioare. Din fericire, starea ei este stabilă, spun medicii, dar a pierdut sarcina.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan, iar martorii spun că femeia gravidă ar fi traversat strada neregulamentar.

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin.

Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.”, anunță Poliția.

×
Subiecte în articol: șofer străin accident femeie