x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spectator în scaun cu rotile, izbit de o mașină la o cursă auto organizată pe un aerodrom din Vatra Dornei

Spectator în scaun cu rotile, izbit de o mașină la o cursă auto organizată pe un aerodrom din Vatra Dornei

25 Sep 2022   •   16:36
Spectator în scaun cu rotile, izbit de o mașină la o cursă auto organizată pe un aerodrom din Vatra Dornei

 Un spectator în vârstă de 27 de ani, aflat în scaun cu rotile, a fost izbit, duminică, de o mașină, la o cursă auto organizată pe un aerodrom din Vatra Dornei, județul Suceava.

Incidentul a avut loc pe Aerodromul Floreni din zona Vatra Dornei, unde a fost organizată o competiție și demonstrație de accelerare, conform Poliției Suceava.

Un participant de 33 de ani din orașul Iași, aflându-se la volanul mașinii pe pista aerodromului, a pierdut controlul asupra vehiculului și a acroșat un spectator din public în vârstă de 27 ani din localitatea Trusești, județul Botoșani.

Acesta a fost dus la spital cu răni ușoare, nefiind necesară internarea, scrie Mediafax

Șoferul implicat a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și are permis de conducere valabil.

„Evenimentul nu s-a produs pe drum public astfel încât nu sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni la regimul rutier, însă polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se efectua verificări și în ceea ce privește respectarea de către organizator a normelor legale impuse”, informează sursa citată.

 

×