x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de gălățeni au ajuns joi la spital după ce au căzut pe trotuarele înghețate

Zeci de gălățeni au ajuns joi la spital după ce au căzut pe trotuarele înghețate

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2024   •   14:00
Zeci de gălățeni au ajuns joi la spital după ce au căzut pe trotuarele înghețate
Sursa foto: Victor Stroe

Zeci de gălățeni au ajuns la spital după ce au căzut pe trotuarele înghețate. Incidentele au avut loc într-un interval de câteva ore. De vină a fost fenomenul de ploaie înghețată care a umplut cu gheață trotuarele din orașul Galați.

Aproape 70 de persoane din orașul Galați s-au prezentat în câteva ore la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Pacienții avea diferite leziuni la mâini și la picioare, după ce au căzut pe gheață.

„În cursul zilei de astăzi (joi, 25 ianuarie n.r.), începând cu ora 6.00 dimineața, avem 68 de prezentări. Din acestea, 14 s-au prezentat deja la Serviciul Ortopedie pentru diverse patologii legate de leziuni traumatice prin cădere, la nivelul membrelor. Mai sunt în așteptare 40 de pacienți. Rugămintea ar fi ca toți cetățenii să aibă mare atenție la deplasare, mai ales persoanele vârstnice să evite deplasarea în această perioadă. În ultimele ore avem o creștere de adresabilitate pentru colegii de la ortopedie. Cu toții sunt mobilizați, fac eforturi ca pacienții noștri să aștepte cât mai puțin și să fie cât mai bine tratați”, a declarat Cristian Onişor, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Poleiul s-a format pe toate străzile din oraș. Joi dimineață, în Galați s-a produs fenomenul de ploaie înghețată.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: spital polei galateni