x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale GALERIE FOTO: Spitalul Judeţean Arad arată ca un lagăr de exterminare

GALERIE FOTO: Spitalul Judeţean Arad arată ca un lagăr de exterminare

25 Ian 2017   •   15:43
GALERIE FOTO: Spitalul Judeţean Arad arată ca un lagăr de exterminare

Secția Infecțioase Adulți este comparată de către pacienți cu fostul lagăr de la Auschwitz. Și nu este o comparație exagerată, pentru că secția nu a mai beneficiat de reparații capitale de aproape patru decenii. Bolnavi și aparţinători au postat pe rețele de socializare fotografii cu pereți scorojiți, faianţă sărită, igrasie, calorifere și instalații sanitare ruginite, ferestre murdare, mobilier distrus, toalete mizerabile. La toate acestea, se adaugă frigul din saloane sau lipsa apei calde, scrie aradon.ro.

„Am fost cu fetița. Dacă nu-ți aduci de acasă ceva de încălzire, acolo congelezi”, acuză o femeie ce a comentat fotografii postate în ultimele zile pe Facebook.

O altă pacientă a spitalului a postat pe 23 ianuarie fotografii din spital cu următorul mesaj: "Cam asa arata un salon pt pacienții din Arad....sa va fie rușine ca indrazniti luna de luna sa rețineți banii pt CAS. Condițiile sunt inumane, efectiv inumane de trăit aici...ca sa nu adăugăm faptul de la de mijlocul coridorului nu ai voie sa înaintezi pt ca sunt cei cu boli transmisibile ... oare virușii au fost informați ca nu au voie în aripa unde sunt eu??? Zici ca am luat cu executare din cauza faptului ca m-am îmbolnăvit...paradoxul este ca penitenciarul arata muuuult mai bine ...."

Click pe imagine pentru GALERIA FOTO

×