x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Staţia Berceni de pe Magistrala 2 de metrou a fost redeschisă! Alarma privind coletul suspect a fost falsă

Staţia Berceni de pe Magistrala 2 de metrou a fost redeschisă! Alarma privind coletul suspect a fost falsă

28 Feb 2017   •   10:41
Staţia Berceni de pe Magistrala 2 de metrou a fost redeschisă! Alarma privind coletul suspect a fost falsă
Staţia Berceni de pe Magistrala II de metrou Berceni - Pipera a fost redeschisă în jurul orei 10:00 în condiţiile în care alarma privind coletul suspect a fost falsă, anunţă Metrorex.


"În urma verificărilor efectuate de echipele de intervenţie care acţionează conform procedurilor în astfel de cazuri, alarma pentru coletul suspect s-a dovedit a fi falsă. La ora 10:00, circulaţia a fost reluată, iar staţia Berceni a fost redeschisă", precizează
Metrorex.

Marţi, în jurul orei 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informaţia despre existenţa unui colet suspect.
Din motive de securitate staţia Berceni a fost evacuată, iar trenurile au circulat numai până în staţia Dimitrie Leonida. Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeaşi staţie.

Dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifica pentru astfel de situaţii de urgenţă şi au anunţat echipele de intervenţie.

Sursa - AGERPRES

×