x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 171 de străini din afara UE care lucrează în Maramureș, verificați de polițiști

171 de străini din afara UE care lucrează în Maramureș, verificați de polițiști

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2023   •   23:00
171 de străini din afara UE care lucrează în Maramureș, verificați de polițiști

Polițiștii maramureșeni au verificat în Baia Mare și Tăuții-Măgheruș opt operatori care derulau activități în domeniul hotelier, alimentației publice și o societate comercială, unde lucrau 171 de persoane străine din afara UE, a transmis duminică IPJ Maramureș.

Polițiștii maramureșeni au desfășurat sâmbătă o acțiune în municipiul Baia Mare și Tăuții-Măgherăuș, în cadrul căreia au fost efectuate verificări și controale pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite săvârșite în domeniul migrației ilegale.

În cadrul acțiunii au fost verificați opt operatori economici care derulează activități în domeniul hotelier și alimentației publice și o societate comercială, unde au fost identificați 171 de cetățeni străini proveniți din afara spațiului Uniunii Europene, potrivit sursei citate.

De asemenea, din luna aprilie până in prezent, au fost derulate mai multe acțiuni punctuale în care au fost verificați peste 60 de operatori economici, ocazie cu care au fost identificați aproximativ 600 de cetățeni străini proveniți din afara spațiului Uniunii Europene, aceștia desfășurându-și activitatea în cadrul acestor societăți în mod legal.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: politie Maramureș