x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suceava - O adolescentă s-a spânzurat de disperare

Suceava - O adolescentă s-a spânzurat de disperare

04 Oct 2016   •   13:06
Suceava - O adolescentă s-a spânzurat de disperare

O fată în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a, a fost găsită spânzurată în apropiere de casa în care locuia. Macabra descoperire a fost făcută luni dimineaţă, iar din toate mărturisirile apropiaţilor rezultă că fata ar fi suferit o decepţie în dragoste.

Fata a avut o relaţie cu un băiat dintr-o comună vecină, iar la finele săptămânii trecute aceasta s-ar fi aflat la domiciliul băiatului. Fata s-ar fi certat cu iubitul ori cu părinţii acestuia şi ar fi plecat spre casă. Nu a mai ajuns însă acasă, iar luni dimineaţă a fost găsită spânzurată. La ora la care s-a făcut descoperirea fata era deja moartă de câteva ore. Cel mai probabil aceasta şi-a pus capăt zilelor din cursul nopţii de duminică spre luni.

Minora provine dintr-o familie cu patru copii şi era elevă la şcoala gimnazială din Ciprian Porumbescu. Asupra fetei a fost găsit un rucsac cu lucruri, pe care aceasta şi le luase de acasă atunci când a plecat la domiciliul iubitului său. Se pare că fata nu a suportat gândul că relaţia s-a încheiat şi a recurs la cumplitul şi inexplicabilul gest.

Poliţiştii de la Postul comunal Ciprian Porumbescu au demarat o anchetă, chemând la faţa locului şi experţi criminalişti. Lămuriri suplimentare asupra cauzei decesului şi împrejurărilor în care s-a produs vor aduce astăzi şi medicii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, cei care vor efectua autopsia. 

monitorulsv.ro

×