x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Suspiciune de intoxicație în Dolj: Un copil a murit, iar sora și mama lui au fost duse la spital!

Suspiciune de intoxicație în Dolj: Un copil a murit, iar sora și mama lui au fost duse la spital!

de Redacția Jurnalul    |    03 Iul 2024   •   10:18
Suspiciune de intoxicație în Dolj: Un copil a murit, iar sora și mama lui au fost duse la spital!
Sursa foto: Hepta

Un copil de 11 ani a murit, iar sora și mama lui au ajuns la spital, în noaptea de marți spre miercuri. Polițiștii fac cercetări, existând suspiciunea unei intoxicaţii.

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 11 ani din comuna Gighera ar fi murit într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe DN 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul.

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că, în timpul nopții, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi dispuse măsuri legale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: intoxicatie copil mort