x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tâlhărie la Botoșani. Un tânăr cu cagulă a spart geamul unui magazin și a furat telefonul unei fete

Tâlhărie la Botoșani. Un tânăr cu cagulă a spart geamul unui magazin și a furat telefonul unei fete

de Redacția Jurnalul    |    10 Feb 2024   •   15:20
Tâlhărie la Botoșani. Un tânăr cu cagulă a spart geamul unui magazin și a furat telefonul unei fete

 Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiștii din Botoșani după ce, vineri seara, a spart geamul unui magazin și a amenințat o tânără, căreia i-a furat telefonul.

Potrivit IPJ Botoșani, vineri seara, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamul unui magazin alimentar din oraș, în încercarea de a pătrunde în interior, însă nu au reușit și au plecat.

Ulterior, un nou apel la 112 sesiza o faptă de tâlhărie asupra unei tinere, care se deplasa pe o stradă. Aceasta ar fi fost atacată de un tânăr care purta o cagulă și care a împins-o la pământ și a amenințat-o cu acte de violență, obligând-o să îi dea telefonul mobil.

Polițiștii și jandarmii au prins în aproximativ 20 de minute persoana care corespundea semnalmentelor oferite de victimă. Tânărul avea un comportament suspect, iar, la vederea forțelor de ordine, a încercat să se sustragă.

El a fost dus la sediul poliției, iar asupra sa au fost găsite telefonul victimei și o cagulă.

Din verificări, a reieșit faptul că tot tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri din magazinul alimentar.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat.

Sâmbătă, tânărul va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

×