x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr cu un cuțit de vânătoare, prins de jandarmi la un eveniment dedicat elevilor din Mehedinți

Tânăr cu un cuțit de vânătoare, prins de jandarmi la un eveniment dedicat elevilor din Mehedinți

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2024   •   13:15
Tânăr cu un cuțit de vânătoare, prins de jandarmi la un eveniment dedicat elevilor din Mehedinți

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost prins de jandarmi la evenimentul „Zilele elevilor severineni”, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, având asupra lui un cuțit de vânătoare cu lama de 37 de centimetri.

Tânărul a fost prins de jandarmi joi seara, în jurul orelor 18.00, la evenimentul „Zilele elevilor severineni”, organizat în Drobeta Turnu Severin. Aceștia au observat în zona scenei un tânăr care avea asupra lui, la vedere, un cuțit de vânătoare în lungime totală de 37 cm.

Întrebat despre proveniența cuțitului și motivul pentru care îl poartă asupra lui, tânărul de 18 ani le-a declarat jandarmilor că obiectul îi aparține și îl are asupra sa pentru intimidarea altor persoane.

Bărbatul a fost îndepărtat din zona scenei, iar în urma controlului corporal efectuat de jandarmi nu s-au găsit și alte obiecte interzise prin lege. Pe numele tânărului jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de port fără drept de obiecte periculoase. În acest caz, cercetările sunt continuate de către poliție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cutit vânătoare jandarmi