x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr de 19 ani, lovit mortal de tren în zona podului CFR care traversează Mureşul

Tânăr de 19 ani, lovit mortal de tren în zona podului CFR care traversează Mureşul

07 Feb 2020   •   11:25
Tânăr de 19 ani, lovit mortal de tren în zona podului CFR care traversează Mureşul

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Arad, a fost accidentat mortal de un tren, în cursul nopţii, în zona podului CFR care traversează râul Mureş, victima fiind descoperită abia vineri dimineaţa.


"În această dimineaţă, în jurul orei 7,40, prin SNUAU 112 a fost anunţată prezenţa unei persoane decedate pe secţia CF 310, Timişoara - Arad. Colegii de la Poliţia Transporturi Feroviare s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat prezenţa unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureş, la kilometrul feroviar 53 + 700 m, în gabaritul liniei de cale ferată. În urma primelor verificări s-a constatat că, la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopţii", se arată într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, in rem, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tanar lovit tren