x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânără în vârstă de 21 de ani transportată cu elicoperul SMURD la spital după un accident cu ATV

Tânără în vârstă de 21 de ani transportată cu elicoperul SMURD la spital după un accident cu ATV

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2023   •   16:00
Tânără în vârstă de 21 de ani transportată cu elicoperul SMURD la spital după un accident cu ATV
Sursa foto: Facebook

Tânără din Bihor a fost rănită grav după ce a făcut accident cu ATV-ul în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieșeni, județul Alba.

Salvamont Alba a intervenit duminică după-amiază la un accident de ATV în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieșeni, unde salvatorii montani au fost chemați pentru acordarea primului ajutor unei tinere de 21 ani, din județul Bihor, care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloană vertebrală și de bazin precum și multiple escoriații.

În urma apelului la 112 a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru transportul victimei către UPU-SMURD Oradea.

„Salvamont Alba dorește să supună din nou atenției problema portului căștii de protecție, atât pe pârtiile de schi, cât și pe vehiculele de tipul snowmobil sau ATV, întrucât se constată o creștere a incidenței accidentelor cu urmări majore asupra integritati utilizatorilor”, arată salvamontișii din Alba.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La acest sfârșit de săptămână, Salvamont Alba a avut deja 11 intervenții.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tanara ATV