x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Taxe noi la cimitirul din Sibiu. Amenzi URIAȘE. Trasul clopotului nu va mai fi gratis

Taxe noi la cimitirul din Sibiu. Amenzi URIAȘE. Trasul clopotului nu va mai fi gratis

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   12:30
Taxe noi la cimitirul din Sibiu. Amenzi URIAȘE. Trasul clopotului nu va mai fi gratis

Noi taxe ar putea fi introduse la cimitirul municipal din Sibiu, unele absurde, altele scumpe. Vor trebui plătite toaleta dar și trasul clopotului.

Taxă pentru trasul clopotului şi toaleta din cimitir, la Sibiu. Pentru ce rişti amendă de 2.500 lei

Primăria Sibiu vrea să introducă taxe pentru diverse servicii oferite în cimitirul municipal. Un proiect al Consiliului Local a fost lansat în dezbatere publică. Dacă acesta va fi votat, oamenii vor trebui să scoată bani din buzunar pentru orice.

Astfel că folosirea toaletei va costa 1 leu, trasul clopotelor 2 lei, taxa de intrare cu autoturismul 3 lei, săpararea unei gropi de mormânt 470 de lei, curățarea mormântului 120 de lei, igienizarea unui cavou 70 de lei, concesionarea unui loc de veci în cazul unui deces 310 lei, rezervarea în timpul vieții pentru 25 de ani a unui mormânt 1.000 de lei.

De asemenea, și amenzile vor crește. Construcțiile funerare realizate fără aviz de la primărie vor fi sancționate între 2.000-2.500 de lei. 

Localnicii au reacționat pe rețelele de socializare spunând că multe dintre aceste taxe sunt absurde iar cimitirul municipal devine societate comercială, potrivit antena3CNN

Taxe noi la cimitirul din Sibiu

 

 

 

×
Subiecte în articol: sibiu cimitir taxe