x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Teribilism la trecerea la nivel cu calea ferată. Un șofer a forțat bariera. A fost prins după un al doilea accident. Era beat

Teribilism la trecerea la nivel cu calea ferată. Un șofer a forțat bariera. A fost prins după un al doilea accident. Era beat

06 Aug 2021   •   18:47
Teribilism la trecerea la nivel cu calea ferată. Un șofer a forțat bariera. A fost prins după un al doilea accident. Era beat

UPDATE Şoferul filmat când a rupt barierele coborâte înainte de trecerea trenului la o trecere la nivel cu calea ferată din Brănești este unul și același cu șoferul implicat într-un accident pe DN3. În urma celui de-al doilea accident, un pasager din mașină a ajuns la spital. Șoferul era beat.

Polițiștii din Pantelimon anunță că au identificat șoferul care marți seara a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, distrugându-le. A reieșit că este unul și același șofer care a fost implicat într-un alt accident, produs tot marți, o oră mai târziu.

Anterior, polițiștii din Pantelimon au reușit să identifice mașina care a rupt barierele coborâte înainte de trecerea trenului la o trecere la nivel cu calea ferată din Brănești.

Polițiștii se sesizaseră din oficiu și au deschis un dosar penal pentru distrugere.

După incidentul de pe calea ferată, același șofer, ajuns pe DN3, din Brănești către București, a lovit parapeții de pe partea stângă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara șoselei. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, pasagerul din mașină a fost rănit și dus la un spital din București.

Cercetările se fac pentru distrugere, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Stire initiala Un șofer a forțat bariera la trecerea la nivel cu calea ferată din satul Pasărea, comuna Brănești, arată CFR Infrastructură pe Facebook.

Din fericire, în acel moment nu a trecut trenul iar conducătorul auto a scăpat nevătămat.

Imaginile arată că acesta a venit cu viteză și a rupt una dintre bariere.

Pe respectiva rută circulă trenul București - Constanța, cu o viteză de circa 160 km/oră.  

 

 

„La acest moment, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea conducătorului. În cauză, polițiștii din Pantelimon s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări,  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, se arată în comunicatul transmis, vineri, de IPJ Ilfov.

Câteva ore mai târziu, același autoturism care a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată a fost implicat într-un accident rutier, care a avut loc în jurul orei 21:00.

„Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orelor 20:50, conducătorul unui autovehicul, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre Brănești către București, când a ajuns la km. 15+400, a intrat în coliziune cu parapeții de pe partea stângă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, au mai transmis polițiștii.

În urma impactului, un pasager a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

 

 

×
Subiecte în articol: trecere la nivel cale ferata