x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Țigări de 1,3 milioane de lei, descoperite într-un container sosit din Pakistan în Portul Constanța

Țigări de 1,3 milioane de lei, descoperite într-un container sosit din Pakistan în Portul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    26 Oct 2023   •   17:15
Țigări de 1,3 milioane de lei, descoperite într-un container sosit din Pakistan în Portul Constanța

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit din Pakistan, 64.500 pachete cu ţigări de diferite mărci, contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei, au fost confiscate.

O echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud a descoperit, într-un container sosit din Pakistan, 64.500 pachete cu ţigări, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

Țigările, în valoare totală de 1.290.000 lei, aveau ca destinaţie o firmă din Ucraina.

Poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, iar ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tigari container